1 de noviembre de 2009

LAS COSAS VUELVEN

Parece que después de muchos meses mi vida vuelve a parecerse algo a la de antes. De momento estoy empezando a entrenar (con mucho cuidado) pero ya estoy de nuevo a la carga. Además de tener al menos 10 horas a la semana ocupadas con chavales en extraescolares (mínima fuente de ingresos). Y para terminar la temporada de duatlones de montaña está a la vuelta de la esquina.
Con paciencia y sin prisas todo en su sitio.
Este año cambio de club de triatlón. Me voy al Club Atlètic d'Igualada. Una nueva temporada, nuevo equipo, nuevos objetivos centrados en los duatlones de carretera, nueva gente, ilusiones renovadas,... Seguiremos trabajando para que la vida mejore. Eso sí, poquito a poco.

7 comentarios:

Víctor Gutiérrez dijo...

Hola Arturo! Soy Víctor Gutiérrez, a partir de ahora compañero tuyo de club ;-) Bienvenido al equipo!!! Veo que a parte de compartir deporte, también compartimos estudios, también soy MEF. Nos vemos crack!

Uri dijo...

Be crack be!!!

Així m'agrada, que recuperis la bestia parda que portes dins! Molts ànims i pensa que has de mantenir la ment equilibrada per cuidar la pell!

Catarsi a Granada no s'ha repetit aquest any però les de rubí van pujar i va estar bastant be!

Pel finde (dissabte) potser fem una bona pedalada culminant amb un bon dinar! ho estem gestionant amb el Ricard! t'apuntaries?

Arturo Escribano Martí dijo...

Buenas Victor. Encantado de estar en el club. A ver si poco a poco vamos conociendonos y podemos quedar algún fin de semana para hacer unos kilometros en bici y luego una buena comida.

Uri, gestiona a veure què surt. Jo estic a l'espera de treballar amb els crios el dissabte pel matí així que si finalment surt curro, obiament prioritzarem els calers que no està la cosa para muchos bollos. De totes maneres, ens informem a veure. Per cert, ja m'han dit lo de tu cambio de vida, m'alegra un munt. A continuar igual. Una abraçada!!

Anónimo dijo...

Arturo, benbvingut al CAI, soc en Jordi Escudé, company de sufriments cara el proper any, i necessito saber si tens xip groc i el n. de codi, per acabar de gestionar la teva llicencia.

enviem un correu please a escude@sabadellatlantico.com amb aquesta informació

ens veiem crac, sort i tri-kms

Ferran dijo...

Arturito!!!
Me alegro de tu recuperación.
Te recuerdo que en diciembre está la media maratón de Vilanova y yo estoy a la espera que me lleves contigo a otra Duatlón (de montaña)!
A ver si quedamos y hablamos, otra carrera? otro stage? jeje

Cuídate

Unknown dijo...

Hola Arturo!!!
L'altre dia me van comentar que aquest any no series del C.E. Pedala.Cat-Balaguer suposo que tindras els teus motius que ara no venen a compte, espero que aviat ens trobem en alguna cursa i parlem tranquilament i recorda que si algun dia tens ganes d'entrenar per la zona de Balaguer truca'm i quedem.
Fins aviat i entrena força.
P.D.: Si l'any passat no m'agradava que m'adelantessis i erem del mateix equip aquest any si em passes en cursa no me faig responsable dels meus actes, jajajaja

Arturo Escribano Martí dijo...

Hola soci!! Doncs espero que ens veiem en alguna cursa i parlem. Poquet a poc torno a entrenar així que a veure si coincidim aviat. Salut.